Keuken onderhoudsadvies

Goed onderhoud is voor iedere keuken van belang omdat je de levensduur van je keuken ermee verlengt. Het onderhoud is in het algemeen gemakkelijk en kost maar weinig tijd. Maar je moet natuurlijk wel weten wat je precies kunt doen. Daarom hebben we hieronder een pdf link met keuken onderhoudsadvies. Daarin lees je precies hoe je jouw keuken het best kunt onderhouden. Bovendien kun je het advies printen zodat je het om een gemakkelijk plek kunt bewaren.

Stein keuken onderhoudsadvies

Stein keuken onderhoudsadvies

Tweede Kerstdag kerstshow keukens

Tweede Kerstdag kerstshow keukens bij Stein Keuken Nuenen van 12:00 tot 16:00 uur.

tweede kerstdag kerstshow keukens  

Gezellig zijn ze, die kerstdagen. Maar tweede kerstdag wil je er vast wel weer even uit.
Daarom zijn wij 2e kerstdag geopend van 12:00 tot 16:00 uur. Zodat jij volop inspiratie kunt opdoen bij het uitzoeken van een nieuwe keuken.
Onze showroom met onderscheidende keukens is vlak bij Eindhoven dus je bent er zo. En geniet dan ook meteen van ons nieuwe koffie apparaat met zijn uitgebreide mogelijkheden.
Of bewonder onze nieuwste aanwinsten in de showroom van Comprex Cucine zodat je meteen op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen.

Tot tweede kerstdag tijdens onze kerstshow!

Stijn en Gertruud Kerkhof

P.S. voor een handige routebeschrijving klik je hier.

tv meubels

TV meubels zijn er in veel soorten en maten zodat je soms door de bomen het bos niet ziet. Maar hoe gemakkelijk kan het zijn. Met keukenmeubelen haal je een pracht product in huis waarmee je heel praktisch je ruimte indeelt. Zoals dit voorbeeld waarbij Comprex met een ladenkast en enkele schappen een schitterende uitstraling geeft aan het TV meubel. Vraag in onze winkel naar de mogelijkheden bij jou thuis.

TV meubels

De Fenix is in onze showroom

De Fenix is in onze showroom en daarmee hebben we een nieuwe bijzondere Comprex keuken. Het bijzondere aan Fenix is dat hij een oppervlakte structuur heeft die slijtvast is zodat kleine krasjes eenvoudig weggewerkt kunnen worden. Bekijk hier de video om meer te zien over Fenix.
Maar het belangrijkste is dat hij gewoon ongelooflijk mooi is.
Fenix showroomkeuken Stein keuken Nuenen

Huisbeurs 2017

beursbezoek 2017

In Duitsland zijn de nieuwste keukentrends gepresenteerd, waarbij je hier een eerste impressie krijgt.

Zomersluiting

Van donderdag 3 t/m zaterdag 19 augustus zijn wij wegens vakantie gesloten.
Vanaf dinsdag 22 augustus zijn we weer vol enthousiasme en creativiteit aanwezig.

inspiratie: binnen kijken…

Binnen kijken bij… altijd leuk om te zien hoe een ontwerp in de praktijk er uit ziet. En daarom hebben we weer 2 nieuwe fotoreportages gemaakt bij klanten thuis. Vervolgens is een kort interview gehouden met de klant. Waardoor hier het resultaat van Ralph en Kim te zien is en hier kun je zien hoe de keuken bij Simone en Roy er uit ziet.

De keuken van Ralph en Kim

De keuken van Simone en Roy

 

Nieuw; Fenix

Nieuw; Fenix van Comprex.
Een ongelooflijke materiaalsoort, dat is Fenix NTM (Nano Tech Matt Material) want het is zacht en toch enorm sterk. De bijna als fluweel aanvoelende toplaag wordt gevormd door gebruik van verschillende technieken als warmwalsen en door het gebruik van een nieuwe generatie acrylhars.
Het resultaat is bijzonder, en…. ligt bij Stein keuken in de showroom.

Streel zelf dit bijzondere materiaal in onze showroom!

Keukens Eindhoven Comprex Fenix nieuw

Showroomkeukens te koop

Showroomkeukens te koop zodat we weer frisse nieuwe trends kunnen laten zien. Ga naar deze plek waar je designkeukens voor een gezellige prijs ziet waarmee jij topdesign in huis kunt halen.

Showroomkeukens

Recept pizza

Recept voor 1 pizza

Verwarm de oven voor op 250-275 graden met en pizzasteen er in.
Meng 110 gram bloem met 65 cl water en een zakje gist, en kneed tot vervolgens een zachte bal hebt. Laat 1 uur rijzen onder een vochtige theedoek zodat je uitdrogen vermijdt.
Rol het deeg uit op een met bloem bestoven ondergrond, en leg daarna het deeg op de hete pizzasteen. Schenk tomatenpuree op het deeg,bedek het geheel met garnalen en zalm, en zet de pizza in de oven.
Eet smakelijk!

recept pizza