staal aluminium Comprex nieuw

Staal aluminium van Comprex voor een showroomkeuken die nieuw ontworpen wordt. Altijd weer spannend om iets nieuws uit te vogelen want je weet waar je begint. Maar als je onderweg bent weet je vervolgens totaal niet waar je naartoe gaat. En dat maakt het ontwerpen altijd weer spannend. Dus we kunnen alleen nog maar tipjes van de sluier oplichten. En het resultaat? Dat komt, en zal ook nu weer verrassend zijn. Misschien lijkt het wel hier op , of op deze prachtige Comprex keuken. Inspiratie is prachtig, maar we geven er altijd onze eigen draai aan. Dit is trouwens ook geweldig! Nou ja, je snapt het wel. Er is inspiratie genoeg. Staal aluminium Comprex nieuw. De kernwoorden in onze zoektocht. We gaan aan de slag en komen straks met iets sprankelends en verrassends!

staal aluminium Comprex nieuw