Angel en Hans

Binnenkijken bij....

“De tekening van Stein sprong erbovenuit”

ANGEL EN HANS
Zó veel werkruimte, dat is perfect voor ons.
Een nieuwe keuken was onderdeel van een grote verbouwing in de woning van Angel en Hans. Bij Stein Keuken vonden ze de moderne keuken die hen aansprak, met een ruimtelijke indeling waarin ze zich ontzettend op hun gemak voelen. Angel: ‘We hadden verschillende tekeningen laten maken, maar die van Stein sprong er met kop en schouder bovenuit. In deze keukenindeling hebben we zó veel werkruimte en dat is perfect voor ons. Ik houd erg van koken, vooral Indisch. Daar zijn we soms wel met vier man mee bezig en dat gaat hier hartstikke goed. Omdat je vanuit de keuken naar binnen kijkt hebben we altijd contact met elkaar of met onze gasten, die zitten er dan gezellig bij op de barstoelen.’