• Marriëtte & Gerrie

  Wij zijn volledig volgens onze wensen geholpen.

  Kijk ook een eens binnen...
 • Hans

  Geduld, ook met kinderen. Sterk meedenkend.

  Kijk ook eens binnen....
 • René

  Er wordt zeer uitgebreid de tijd genomen om advies te geven. Verder is het prettig dat er direct een scherpe prijs aangeboden wordt, waar niet meer over onderhandeld hoeft te worden.

  meer inspiratie...
 • Péron

  Krachtig advies o.b.v. design met functionaliteit i.p.v. alleen design.

  Meer inspiratie...

Je zoekt Keukens Ekkersrijt in Son bij Eindhoven? Stein Keuken in Nuenen geeft je inspiratie; we gaan uit van jòuw wensen en verrassen je daardoor in ontwerp en uitvoering. Ons keuken bedrijf is nog een ècht familie bedrijf dat strikt persoonlijk werkt. Jij staat centraal.

Een keuken kopen begint met inspiratie opdoen.
Dus op onze site hebben we heel veel keukenideeën en woonideeën voor je op een rijtje gezet,
zodat je ziet dat de mogelijkheden ook voor jou enorm zijn.

Kom eens langs om kennis te maken met onze keukens, want Stein Keuken Nuenen verrast in ontwerp en uitvoering.

 Kom daarom eens langs in Nuenen om kennis te maken. Keukens Ekkersrijt? Stein Keuken Nuenen!

Tot snel!

Stijn en Gertruud Kerkhof

keukens Eindhoven Gertruud Neerhoff

Gertruud Neerhoff

Sporten en vooral van zwemmen, daar hou ik van. Van tafelen en lekker eten, vernieuwen, verbeteren. Maar ook industrieel design, en daarnaast out of the box oplossingen in de breedste zin van het woord. Goed zijn, beter worden. Het hebben van een open mind waarbij ik altijd open sta voor nieuwe frisse ervaringen…

Stijn Kerkhof

lekker eten met familie en vrienden in de keuken, daar hou ik van. Van wandklimmen, boulderen, fietsen, wandelen, en onderscheidend design, èn een goed gesprek waarvan ik iets leer. En altijd geldt daarbij: niet meer, maar beter. Want als ik iets doe, doe ik het zo goed mogelijk.

keukens Eindhoven Stijn Kerkhof
koffie cappuccino keukens Eindhoven keukens Nuenen keukens Ekkersrijt Stein Keuken

P.s. De koffie wordt hier vers voor je gezet.

Of de latte macchiato, cappuccino, of de thee. Of natuurlijk een glas water.

Want het gaat om jouw smaak, niet alleen als het om keukens gaat.

Nieuwbouw Son

Aan de noordrand van Son en Breugel verrijst de nieuwbouwwijk Sonniuspark. In de wijk heb je de keuze tot zelfbouw of  projectbouw, o.a. in de buurten De Hoven Noord, De Hoven Zuid, De Brink, Bosrand, Rooijseweg, en Ven en Sonse Hout. Wil je in je nieuwe huis in Sonniuspark een keuken naar jouw smaak, waarbij geluisterd wordt naar jouw wensen?
Stap dan eens binnen bij Stein Keuken. Wij denken vrij, creatief, en onafhankelijk met je mee.

Zodat jij in jouw keuken straks heerlijk kookt en leeft zoals jij dat wil.

Keukens Ekkersrijt

Je hebt gezocht naar Keukens Ekkersrijt? We hebben deze Keukens Ekkersrijt pagina gemaakt zodat je ziet dat Stein Keuken meer biedt dan standaard keukenzaken. Doordat we optimaal luisteren naar jouw verhaal achterhalen we beter wat jouw wensen zijn. Niet alleen wat je zegt, maar vooral wat je bedoelt is daarbij belangrijk. Het gaat immers om jòuw keuken.

Als je Keukens Ekkersrijt zoekt op internet vind je vervolgens veel verschillende keukenbedrijven, keukenwinkels, en vooral keukenketens. De ene nog groter dan de andere. En vaak zie je overal dezelfde keukens, want bijna ieder keukenbedrijf en keukenwinkel op Ekkersrijt hoort bij hetzelfde concern.

Stein Keuken is een klein familiebedrijf, we zijn onafhankelijk, en gevestigd in Nuenen. We hebben onze eigen kijk op keukens zodat we je kennis laten maken met een totaal andere, bredere, en volledigere keukenbeleving. Je ontdekt nieuwe oplossingen en keukenontwerpen, het belang van goede verlichting, en hoe de rest van het interieur bij je keuken betrokken wordt, waardoor je nòg betere ideeën krijgt voor je eigen keuken.

Waar anderen praten over praten, laten wij je echt merken: we zijn er voor jou omdat jij als klant centraal staat. En zeg nou zelf: voor je keuken is een ritje naar Nuenen toch zeker de moeite waard?

Dus: Keukens Ekkersrijt? Stein Keuken in Nuenen.

 Keuken stijlen van Stein Keuken

Het Italiaanse merk Comprex creëert strak gelijnde keukens die daarnaast ook nog eens bijzonder functioneel zijn. Praktisch design is hierbij natuurlijk erg belangrijk. Tegelijk zijn de gebruikte materialen puur, onderscheidend, en bovendien erg duurzaam. Häcker Systemat produceert kwaliteitskeukens met daarnaast een aantrekkelijk prijspeil. De keukens zijn zowel strak als landelijk en klassiek zodat jouw smaak er altijd bij zit. Hierdoor zijn Häcker Systemat keukens erg aantrekkelijk. Iedere keukenstijl is leverbaar waardoor jouw keuken uniek gemaakt kan worden. Keukens Ekkersrijt gezocht? Stein Keuken Nuenen levert kwaliteit!

Stein Keuken; openingstijden

dinsdag t/m vrijdag van 10:00-17:30 uur, en zaterdag van 10:00-16:00 uur. Ga daarnaast eens naar onze contactpagina of hier voor extra informatie.