Nieuwe keukentrends spotten met kerstmis

Nieuwe keukentrends worden toegevoegd zodat we je straks weer verrassen met inventieve keuken mogelijkheden. De ruimte in de showroom wordt nu helemaal op maat gemaakt. Door middel van het plaatsen van nieuwe wanden en het aanbrengen van een nieuwe wandkleur doorgaat de ruimte een metamorfose. Ten slotte wordt prachtige verlichting aangebracht zodat je een geweldige sfeerbeleving zult ervaren. Vlak voor kerst monteren we de nieuwe keuken, dus kom gezellig nieuwe keukentrends spotten met kerstmis.

Een tipje van de sluier? Zwart, marmer, en warme strakke luchtige lijnen, daar ligt de nadruk op. Dus: nog even geduld, en kom dan eens langs voor iets ècht nieuws.

Nòg een tipje van de sluier? Klik hier voor een preview.

nieuwe keukentrends spotten met kerstmis

 

staal aluminium Comprex nieuw

Staal aluminium van Comprex voor een showroomkeuken die nieuw ontworpen wordt. Altijd weer spannend om iets nieuws uit te vogelen want je weet waar je begint. Maar als je onderweg bent weet je vervolgens totaal niet waar je naartoe gaat. En dat maakt het ontwerpen altijd weer spannend. Dus we kunnen alleen nog maar tipjes van de sluier oplichten. En het resultaat? Dat komt, en zal ook nu weer verrassend zijn. Misschien lijkt het wel hier op , of op deze prachtige Comprex keuken. Inspiratie is prachtig, maar we geven er altijd onze eigen draai aan. Dit is trouwens ook geweldig! Nou ja, je snapt het wel. Er is inspiratie genoeg. Staal aluminium Comprex nieuw. De kernwoorden in onze zoektocht. We gaan aan de slag en komen straks met iets sprankelends en verrassends!

staal aluminium Comprex nieuw

design keukens inspiratie

Design keukens inspiratie zijn 3 woorden waarmee je de kern van de zoektocht naar keukens samenvat. Je wilt niet zomaar een keuken maar een keuken waarin je je thuis voelt. Een keuken die een heerlijke plek is zodat goede gesprekken vanzelf op gang komen. En waarin je vervolgens jarenlang aan herinneringen en fijne momenten bouwt. En natuurlijk: een keuken die perfect geschikt is om de smakelijkste en gezondste gerechten in te bereiden.
Daarom hebben we deze Systemat design keuken voor onze showroom ontworpen. Zodat jij inspiratie kunt opdoen.

Design keukens inspiratie. Stein Keuken Nuenen.

design keukens inspiratie

recepten; focaccia

Recepten; focaccia; zo heerlijk en toch eenvoudig te maken. Kneed 500 gram meel, 300 ml water en gist, rol het wat uit, en laat het rijzen. Als het eenmaal gerezen is kun je vervolgens wat deukjes in het deeg drukken en alle ingrediënten er overheen verspreiden. Sprenkel er nog wat olijfolie over en zet een bakje water in de op 220 graden voorverwarmde oven zodat het bakproces goed verloopt. Zet de focaccia in de 220 graden warme oven en stel de temperatuur meteen terug naar 180 graden. Na ongeveer een half uur is je focaccia klaar waarna je heerlijk kunt genieten van je eigen creatie. En de ingrediënten? Je kunt het zo gek niet verzinnen of het past er op, zoals olijven, tomaten, artisjokharten. Maar ook verkruimelde kaas, of zaden kun je gebruiken.

Eet smakelijk!

Stein Keuken keukens Recepten focaccia

 

Vakantie recepten knoflook

Vakantie is weer voorbij en we zijn alweer een week aan de slag. Wat daarna blijft zijn mooie herinneringen. Bijvoorbeeld ons bezoek aan een markt, zomaar ergens in Zuid Frankrijk. Van een foto als deze word je toch helemaal blij? Gezonde en smaakvolle knoflook rechtstreeks van de boer waarmee je alle recepten en ieder gerecht op geweldige manier aanvult.

 

Stein Keuken Nuenen recepten knoflook

 

 

nieuwe showroomkeuken Systemat

Een nieuwe showroomkeuken van Systemat; altijd weer spannend om te plannen en te kijken hoe de plannen werkelijkheid worden.
Èn vervolgens natuurlijk hoe de keuken door de klanten beoordeeld wordt. De eerste reactie`s zijn weer erg positief dus we zijn blij met deze nieuwe aanwinst. De keuken heeft een Dekton werkblad; knetterhard en duurzaam. En wat dacht je van de kookplaat met geïntegreerde afzuiging van AEG? Daarmee krijg je automatisch àlle luchtjes weg want hij regelt zichzelf.
Wil je zelf zien hoe het werkt? Kom dan eens langs voor een kennismaking.

nieuwe showroomkeuken keukens Eindhoven

Tweede paasdag is Stein keuken geopend

Tweede paasdag is Stein Keuken geopend van 12:00 tot 16:00 uur.
Klik hier voor een routebeschrijving.

Tweede paasdag geopend keuken paasshow
Keukenshow tweede paasdag geopend

 

winter naar lente

Winter naar lente. De laatste wintermomenten zijn aangebroken want nog even laat de winter zich kennen zoals je ziet en dan is het weer lente. Op naar hogere temperaturen.
Daarom genieten we nog even van deze winterse momenten.
Van winter naar Lente

nieuwe showroomkeuken

Nieuwe showroomkeuken

Alweer denk je misschien, maar we blijven vernieuwen en verrassen in onze showroom. Nog maar enkele weken en er staat weer een nieuwe showroomkeuken bij Stein Keuken Nuenen. Nieuwsgierig? Nou, op deze foto zie je vast de kleurstelling zodat je een idee krijgt. De inspiratiebron is deze keuken geweest. Maar wij voeren hem in een wat strakkere opstelling uit in antraciet met hout, en een Dekton blad van Cosentino (zie hier de link naar een grotere afbeelding).

nieuwe showroomkeuken

inspiratie voor de nieuwe showroomkeuken

 

Nieuw in de showroom

Nieuw in de showroom

Nieuw in de showroom is deze Comprex Linea/ Forma in de kleuren Lava en Grigio .
De keuken heeft een tafel met groen en stoelen in Eames stijl waarmee we extra gezelligheid in de keuken toevoegen. En wat dacht je van de draadlampen boven de tafel waarmee je minimalistisch en tegelijk creatief en warm design in huis haalt.
Ben je benieuwd naar deze keuken in zijn geheel? Kom dan eens langs zodat je geïnspireerd wordt met het nieuwste op het gebied van Italiaans keukendesign.

Nieuw in de showroom keuken Eames stijl eetkamerstoel Comprex Cucine

Nieuw in de showroom Comprex Linea Forma
Eames stijl eetkamerstoelen