Showroomkeukens Eindhoven

Showroomkeukens in regio Eindhoven vind je hier zodat je straks voor een mooie prijs in een prachtige keuken kookt.
Doordat de showroomkeukens die we hier laten zien nooit in gebruik zijn geweest zijn ze vrijwel nieuw .
Heb je een vraag over een van de showroomkeukens zodat je precies weet of de keuken bij jou thuis past? Bel ons op 040-2840516 of stuur een bericht via info@steinkeuken.nl
Maar het beste is het natuurlijk om ze gewoon in levende lijve te komen bekijken.

P.s vaak zijn showroomkeukens erg goed aan te passen aan jouw keukenruimte.
Aarzel dus niet om ons naar de mogelijkheden te vragen!

Rode Showroomkeukens Nuenen zwevende keukens
Rode Showroomkeukens Eindhoven Italiaanse keukens zwevende
Showroomkeukens Stein Keuken zwevende rode keukens
Showroomkeukens korting

Showroomkeuken
Comprex Forma.0


NU VOOR SLECHTS € 4.995,-


Deze exclusieve Italiaanse rode keuken in de kleur Chilirood is voorzien van vele laden en korven. Het werkgedeelte is zwevend waardoor je een erg ruimtelijk effect krijgt. Bovendien is de werkhoogte naar iedere hoogte aan te passen. Puur natuurlijk oogt het composiet werkblad in de kleur Carrara marmer waardoor je een tijdloze uitstraling krijgt. Hygiëne, gemak in onderhoud en gebruik, en duurzaamheid zijn van toepassing op het composieten werkblad met ondergebouwde spoelbak. De Pando eiland-schouw ( klik hier voor de juiste kap) is erg energie zuinig doordat hij voorzien is van LED verlichting. De zeer energie-zuinige oven is met 71 liter inhoud bijzonder ruim zodat je alles erin kunt bereiden. Bovendien heeft hij maar liefst 16 verwarmingsmogelijkheden, pyrolise zelfreiniging, een vleesthermometer, èn 90 recepten en automatische programma`s. De 122 cm. grote A+ klasse koelkast heeft een vriesvak. Onder de oven zit de extreem stille AEG vaatwasser. Slechts 40 dB zodat je hem nauwelijks hoort. En ook nog eens A+++ klasse.

Van  € 22.133,- nu voor € 4.995,-

Aanbieding Eindhoven
showroomkeukens Nuenen aanbieding
Showroomkeukens Eindhoven goedkoop
Showroomkeuken aanbieding Italiaanse keukens

Showroomkeuken
Comprex Segno

Deze Comprex Segno is een Italiaanse designkeuken waarmee je helemaal bij de tijd bent. Wit glans gecombineerd met eiken fineer fronten in “linnen” structuur. De kasten zijn voorzien van laden en korven, zodat de keuken buitengewoon praktisch is. Aan de achterzijde van het bruggedeelte is een ruime zitgelegenheid waardoor je tijdens het koken gezellig bijkletst met familie en vrienden. Het massief richtingloos gepolijste rvs 4 mm. dikke rvs werkblad van ABK is zeer hygiënisch. De rvs ABK spoelbak is naadloos in het blad verwerkt waardoor je een erg strak effect krijgt. Maar het mooist van alles is toch de kookplaat waarmee je iedereen verbaast.  Doordat de 3- pits gaskookplaat met afzonderlijke elementen in het blad geplaatst is heeft het totale blad een zeer minimalistische uitstraling. De ABK schouw heeft een fluisterstille krachtige motor zodat alle luchtjes snel en efficiënt weg gezogen worden.

Van € 26.361,- nu voor € 11.999,-