Showroomkeukens Eindhoven

Showroomkeukens in regio Eindhoven vind je hier zodat je straks voor een mooie prijs in een prachtige keuken kookt.
Doordat de showroomkeukens die we hier laten zien nooit in gebruik zijn geweest zijn ze vrijwel nieuw .
Heb je een vraag over een van de showroomkeukens zodat je precies weet of de keuken bij jou thuis past? Bel ons op 040-2840516 of stuur een bericht via info@steinkeuken.nl
Maar het beste is het natuurlijk om ze gewoon in levende lijve te komen bekijken.

P.s vaak zijn showroomkeukens erg goed aan te passen aan jouw keukenruimte.
Aarzel dus niet om ons naar de mogelijkheden te vragen!

showroomkeuken
showroomkeukens italiaans design

showroomkeukens
showroomkeuken stalen werkblad
showroomkeukens Nuenen aanbieding
Showroomkeuken aanbieding Italiaanse keukens
Aanbieding Eindhoven
Showroomkeukens Eindhoven goedkoop

Showroomkeuken
Comprex Segno

Deze Comprex Segno is een Italiaanse designkeuken waarmee je helemaal bij de tijd bent. Wit glans gecombineerd met eiken fineer fronten in “linnen” structuur. De kasten zijn voorzien van laden en korven, zodat de keuken buitengewoon praktisch is. Aan de achterzijde van het bruggedeelte is een ruime zitgelegenheid waardoor je tijdens het koken gezellig bijkletst met familie en vrienden. Het massief richtingloos gepolijste rvs 4 mm. dikke rvs werkblad van ABK is zeer hygiënisch. De rvs ABK spoelbak is naadloos in het blad verwerkt waardoor je een erg strak effect krijgt. Maar het mooist van alles is toch de kookplaat waarmee je iedereen verbaast.  Doordat de 3- pits gaskookplaat met afzonderlijke elementen in het blad geplaatst is heeft het totale blad een zeer minimalistische uitstraling. De ABK schouw heeft een fluisterstille krachtige motor zodat alle luchtjes snel en efficiënt weg gezogen worden.

Niet op de foto maar wèl inbegrepen: 2 hoge kasten met daarin een fluisterstille AEG FSE53600Z A+++ vaatwasser, AEG SKB41211AS A+ koeler, en AEG KMK565000M compacte oven met magnetron. Tenslotte heeft de keuken een Lorreine kraan in RVS.

Van € 32.731,- nu voor € 11.999,-